Rugklachten

Fysiotherapie voor Rugklachten in Roosendaal

Fysiotherapie voor rugklachten in Roosendaal

Rugklachten zijn een veelvoorkomende oorzaak van pijn en ongemak, die zowel acute als chronische problemen kunnen veroorzaken. Bij Fysiotherapie Dunant in Roosendaal bieden wij gespecialiseerde behandelingen om rugklachten effectief aan te pakken. Of het nu gaat om een sportblessure, slechte houding, of chronische rugpijn, onze ervaren fysiotherapeuten helpen je om weer pijnvrij te bewegen.

Behandelingen
Onze fysiotherapeuten bieden deskundige, persoonlijke zorg bij rugklachten.
IMG_3326

Flexchair training Roosendaal

IMG_2666

Oefentherapie Roosendaal

IMG_2798

Medical Taping Roosendaal

Doel van de behandelingen

Het doel van de behandeling van rugklachten in Roosendaal is om pijn te verlichten, de mobiliteit te verbeteren en de algehele functie van de rug te herstellen. Bij Fysiotherapie Dunant begrijpen we dat rugklachten complex kunnen zijn, en daarom bieden we een persoonlijk behandelplan aan dat is afgestemd op de unieke behoeften van onze patiënten.

 

Onze behandelingen kunnen onder meer bestaan uit:

  • Massage
  • Oefentherapie
  • Dry needling
  • Educatie

 

Daarnaast focussen we op het versterken van de spieren rond de wervelkolom om toekomstige blessures te voorkomen. Educatie is essentieel; we leren patiënten hoe ze hun houding kunnen verbeteren en dagelijkse activiteiten veilig kunnen uitvoeren.

 

Door een algehele benadering, waarbij zowel de symptomen als de oorzaken van rugklachten worden aangepakt, helpen we onze patiënten om weer met vertrouwen en zonder pijn te bewegen.

IMG_2983
IMG_3326

Uitleg over de verschillende behandelmogelijkheden

Bij Fysiotherapie Dunant bieden we verschillende behandelmogelijkheden voor rugklachten in Roosendaal, gericht op het herstel en de pijnverlichting van onze patiënten. Onze behandelingen omvatten:
  • Massage: Massage kan helpen bij het ontspannen en bij het verlichten pijn. Dit is essentieel voor het herstel en het bevorderen van beweging bij rugklachten.
  • Oefentherapie: We bieden gerichte oefeningen aan om de spieren rondom de wervelkolom te versterken, wat essentieel is voor het herstel en het voorkomen van toekomstige klachten.
  • Dry Needling: Deze techniek maakt gebruik van fijne naalden om triggerpoints in de spieren te verlichten, wat snel pijn kan verminderen.
  • Educatie en begeleiding: We leren onze patiënten hoe ze hun houding kunnen verbeteren en veilig kunnen bewegen in het dagelijks leven.

 

Door deze diverse behandelmogelijkheden te combineren, streven we ernaar dat onze patiënten in Roosendaal weer pijnvrij en actief kunnen leven.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek met onze fysiotherapeut.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten
Evidence based behandelingen
Persoonlijke begeleiding

Partners en organisaties waarmee wij samenwerken of bij zijn aangesloten

logo avans
kngf logo
logo-chronisch-zorgnet-01022020-1
vodderlogowit_voor_site
Logo-Stichting-FNS-klein-280px
logo qualiview