Over Dunant

Ons verhaal en missie

Ons verhaal

Fysiotherapie Dunant is in 2024 opgericht. De praktijk is gestart vanuit de passie voor het helpen van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. We geloven in een persoonlijke benadering en in de kracht van samenwerken.

Met ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden we een breed scala aan behandelingen. Onze behandelingen worden ingezet vanuit de meest up to date richtlijnen.

Kwalitatieve zorg is onze prioriteit. We blijven daarom voortdurend investeren in onze kennis en vaardigheden.

Fysiotherapie Dunant staat klaar om u te helpen met uw klachten aan het bewegingsapparaat.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Dunant is gevestigd in Roosendaal, binnen het Medisch Centrum Dunant. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende klachtenbeelden. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat klaar om u te werken aan uw herstel. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. We nemen de tijd voor u en we besteden aandacht aan uw individuele behoeften. We werken samen met u om het beste resultaat te behalen. Wilt u meer weten over onze praktijk of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!
Onze waarden
Bij Fysiotherapie Dunant vinden we kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid, samenwerking en innovatie belangrijk. We streven naar de beste zorg, met respect voor uw wensen. We zijn transparant en komen onze afspraken na. We werken samen met u en andere zorgverleners.
Rechtsboven

Kwaliteit

We baseren onze zorg op de laatste wetenschappelijke inzichten
2:4

Persoonlijk

Zorg op maat, afgestemd op uw verhaal
3.4

Betrouwbaar

Een veilige omgeving voor ieder individu
4.4

Samenwerking

We werken samen met u en andere zorgverleners

De missie

De missie van Fysiotherapie Dunant is gedreven door onze toewijding aan de gezondheid en het welzijn van onze patiƫnten. Ons ultieme doel is om de totale gezondheid van iedere persoon die onze zorg zoekt te verbeteren. Dit realiseren we door te geloven in de kracht van samenwerking en multidisciplinaire zorg.

whitelabeldesign_dark_blue_banner_photo_for_a_fysiotherapy_98499f97-193e-4014-8b6a-28e8336d7dc4
whitelabeldesign_dark_blue_banner_photo_for_a_fysiotherapy_7e5ef8e3-843b-45c4-96b6-68b088b8ef22

De visie

Fysiotherapie Dunant staat voor kwaliteit en betrokkenheid binnen de zorg. Door ons team van specialisten beschikbaar te stellen aan u als patiƫnt, kunnen we deze kwaliteit hoog houden. Binnen ons netwerk van zorgverleners kijken we verder naar oplossingen die aansluiten op uw hulpvraag en duurzaam is voor de toekomst.

Hoe wij je kunnen helpen

IMG_3235
Behandelingen
Fysiotherapie Dunant biedt een breed scala aan behandelingen ter verbetering van klachten aan het lichaam en het vergroten van de kwaliteit van leven.
IMG_3256
Doelgroepen
Fysiotherapie Dunant verwelkomt mensen van alle leeftijden met fysieke beperkingen door letsel, ziekte of aandoeningen, inclusief sportblessures, postoperatieve revalidatie, chronische pijn, neurologische aandoeningen, en musculoskeletale problemen zoals rugpijn of artrose. Ook bieden we preventieve zorg aan voor algehele conditieverbetering, sportprestaties en ergonomische adviezen.

De kracht van samenwerken

Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen met uw klachten aan het bewegingsapparaat. We werken nauw samen om de beste zorg te bieden, met behulp van de nieuwste technieken en behandelmethoden.
IMG_3174

Mitchell

Fysiotherapeut / Eigenaar
IMG_3132

Tim

Fysiotherapeut / Eigenaar
IMG_3121

Frans

Psychosomatisch Fysiotherapeut
IMG_3047

Femke

Oedeemtherapeut
IMG_3092

Erica

Medisch Secretaresse
IMG_3200

Mariska

Medisch Secretaresse
IMG_3144

Bertha

Interieur verzorgster

Maak kennis met ons team!

Wilt u meer weten over onze fysiotherapeuten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

logo avans
kngf logo
logo-chronisch-zorgnet-01022020-1
vodderlogowit_voor_site
Logo-Stichting-FNS-klein-280px
logo qualiview