Podotherapie

Podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 200 vestigingen waaronder 1 in Fysiotherapie Dunant.

Als podotherapie-praktijk zijn zij gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan voeten, enkel, benen, knieƫn, heupen en de rug.

Met welke klachten kunt u terecht bij de podotherapeut?

Er zijn diverse klachten waarbij de podotherapeut u kunt helpen. Denk hierbij aan een afwijkende voet- of tenenstand, knie-, heup-, en rugklachten die ontstaan door verkeerd staan of lopen, specifieke voetklachten of risicovoeten.

Wordt podotherapie vergoed door de zorgverzekering?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie vanuit de aanvullende pakketten. Dit betekent dat uw behandelingen of hulpmiddelen niet van het eigen risico afgaan, maar betaald worden vanuit het aanvullende pakket. Heeft u geen aanvullend pakket voor podotherapie? Dan moet u de behandelingen of hulpmiddelen dus zelf betalen.

Naast podotherapie leveren zij basisverzekerde voetzorg. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen bij diabetes en andere chronische aandoeningen. Voor meer informatie vraag uw podotherapeut of bekijk de website.

Hoe gaan de podotherapeuten te werk?

Een podotherapeut voert eerst een onderzoek uit. Op basis van deze gegevens geeft de podotherapeut u een advies. Zij adviseren u over bijvoorbeeld:

  • Steunzolen
  • Ortheses
  • Oefeningen (soms in combinatie met advies naar uw fysiotherapeut)
  • Orthopedische schoenen
  • Sportcompressiekousen
  • Stretchsokken

Interesse in Podotherapie?

Wij verwijzen u graag door naar Podotherapie Hermanns

InHouse bij Dunant
Samenwerking Podo- en Fysiotherapie
Snel een afspraak
logo avans
kngf logo
logo-chronisch-zorgnet-01022020-1
vodderlogowit_voor_site
Logo-Stichting-FNS-klein-280px
logo qualiview