Diëtetiek

Diëtistenpraktijk PIT

Bij PIT geloven we in duidelijkheid. Geen ingewikkelde voedingsadviezen, maar aan de slag met pure en natuurlijke producten die u gewoon in de supermarkt kunt halen.
​Duidelijk advies. Duidelijk resultaat.

Waarvoor kunt u terecht bij Diëtistenpraktijk PIT?

Er zijn diverse hulpvragen waarbij de diëtist u kan helpen. Denk hierbij aan gewichtsbeheersing, Diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, migraine, reuma, jicht, darmklachten, allergieën en (lactose) intolerantie. Ook kinderen met overgewicht zijn van harte welkom.

Hoe gaat Diëtistenpraktijk PIT te werk?

Bij PIT leer je stapsgewijs je voeding aan te passen om zo op een passend gewicht uit te komen. Het draait niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom​ je eet en om wat je beweegt. Door bij deze 3 onderdelen stil te staan leer je een gezondere leefstijl aan te nemen waar je op de langere termijn profijt van zal hebben.

Ziekte en diëtetiek. Met de juiste voedingsaanpassingen kunnen symptomen minderen of zelfs verdwijnen. Staat jouw ziektebeeld er niet bij? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Kinderen met overgewicht verdienen extra aandacht. Er wordt bij PIT gestreefd naar een aanpak voor het hele gezin. Zo zal het kind zich gesteund voelen door ouders en het nieuwe eetpatroon gemakkelijker volhouden.

Wordt diëtetiek vergoed door de zorgverzekering?

Dieetadvisering met een geneeskundig doel wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 3 uur.  Diëtistenpraktijk Pit heeft contracten met alle zorgverzekeraars zodat er rechtstreeks kan worden gedeclareerd. Houd er rekening mee dat de vergoeding meetelt voor het eigen risico.
Veel aanvullende verzekeringen vullen de dieetadvisering uit de basisverzekering aan met meer te vergoeden uren. Kijk daarvoor in de polis van uw eigen verzekering.

Indien u geen vergoeding krijgt vanuit de zorgverzekering kunt u vooraf contact opnemen met uw diëtist om de kosten te bespreken.

 

Interesse in Diëtetiek?

Wij verwijzen u graag door naar Diëtistenpraktijk PIT

InHouse bij Dunant
Samenwerking Diëtetiek en Fysiotherapie
Snel contact
logo avans
kngf logo
logo-chronisch-zorgnet-01022020-1
vodderlogowit_voor_site
Logo-Stichting-FNS-klein-280px
logo qualiview